Новокаховчанка отримала 4 роки позбавлення волі за крадіжку грошей та чотирьох телефонів

В минулому році новокаховчанка поцупила 4 мобільні телефони та викрала з барсетки у малознайомого чоловіка 22 тисячі гривень. Поліцейські встановили особу зловмисниці. Нині суд обрав жінці покарання у вигляді позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

8 вересня 2020 року близько 04:30  в територіальний підрозділ поліції м. Нова Каховка звернувся 40-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що неподалік від автовокзалу малознайома жінка вихопила у нього барсетку, в якій знаходилось 22 тисячі гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські переглянули відео з камер спостереження та встановили особу зловмисниці. Підозрюваній 31 рік. Вона вже не раз потрапляла в поле зору правоохоронців за майнові злочини.

Жінка не заперечувала свою провину і зізналась поліцейським, що вона разом з потерпілим відпочивала у кафе. Коли чоловік розраховувався, підозрювана побачила в його барсетці пачку грошей. Потім вони разом пішли в сторону дому і дорогою чоловік почав чіплятись до неї, оскільки був сильно п’яний. Жінка відштовхнула його, зірвала з плеча барсетку та втекла. Викрадені гроші витратила на власні потреби: продукти харчування, косметику та одяг.

Крім того, під час досудового розслідування поліцейські довели причетність підозрюваної ще до 4 фактів крадіжок мобільних телефонів.  

Суд визнав жінку винною у інкримінованих їй злочинах і обрав покарання у вигляді 4-х років позбавлення волі.