Новокаховчан запрошують на онлайн-мітап «Кондитерська та крафтова продукція: Кращі агропрактики»

Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України в рамках реалізації проекту «Кращі агропрактики для мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств» продовжує серію неформальних онлайн зустрічей (мітапів) з кращих практик у плодоовочевому секторі, секторі тваринництва, аквакультури, птахівництва (окрім курей), кондитерської та крафтової продукції.

Про це повідомляє КП “Агенція регіонального розвитку”.

Фермерів, представників місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, аграрних професійних організацій/асоціацій, закладів аграрної науки та освіти, дорадчих служб та аграрних консалтингових компаній, ЗМІ запрошують взяти участь у черговому онлайн-мітапі за темою «Кондитерська та крафтова продукція: Кращі агропрактики», який відбудеться 15 лютого о 10.00 онлайн (ZOOM-платформа).

Для того щоб взяти участь потрібно зареєструватися за посиланням.

Посилання для підключення буде надіслано зареєстрованим учасникам.

Найкращими практиками поділяться:

Наталія Коваль – фермерка із Харківщини. Власниця ФГ «Юпітер». Займається вирощуванням корів та телят, за якими організувала особливий догляд.

Також, пані Наталя започаткувала та успішно розвиває переробну галузь – виробництво крафтової та кондитерської продукції, а саме: молочні вироби з молока екстрагатунку, сири, вироби з борошна та кондитерську продукцію.

Поділиться секретами власних розробок та ноу-хау, які дають можливість успішно розвивати власну справу.

Ольга Бекєтова – сіті-фермерка із Одещини. Власниця господарства “Zelenna” – міська ферма по вирощуванню зелені. На господарстві розвинута потужна переробка – виробництво паст, соусів, масел та оцту з трав власного вирощування. Пані Ольга розповість про всі види діяльності, які започаткували та успішно розвивають. Поділиться секретами власних, дієвих технологій та практик.

Більше деталей та програма заходу тут.