На цьогорічний Таврійський ярмарок запросили учасників Сорочинського ярмарку-2018

З 21 по 26 серпня в с. Великі Сорочинці (Полтавська область) відбулось яскраве ярмаркове дійство, яке вже протягом 20 років радує і притягує звідусіль людей різного віку та статку, завдяки масштабності заходу, безлічі розважальних програм і концертів, наявності товарів на будь-який смак та гаманець.

Цього ювілейного року організатори приготували для відвідувачів Сорочинського Ярмарку багато сюрпризів: започатковано тематичну алею з вітчизняними товаровиробниками вина та меду, вперше були представники білоруського Гомелю – виробники трикотажу та натуральних тканин з льону, вперше на ярмарку була присутня Литовська асоціація народного побуту, традицій та ремесел. Вітчизняних товаровиробників продуктів харчування представляли торгівельні марки «Галка», «Гармонія», «Домінік», «Ферма», «Щедрий дар», «Київський пряник» та багато-багато інших.

З Нової Каховки дістатись до найбільшої, на сьогодні, локації всеукраїнського ярмаркування дуже зручно – автобусом до залізничного вокзалу м. Херсон (вартість 65-80 грн.) потім на потязі Херсон-Харків до станції Полтава-Південна (вартість плацкарту – 180 грн., купе – 300 грн.), переїзд на автовокзал м. Полтава і ось вже за півтори години і 85 гривень ви на Сорочинському Ярмарку. Житло можна попередньо забронювати через організаторів ярмарку, через пошукові системи бронювання житла або вже знаходячись у с. Великі Сорочинці, не ризикуючи купувати «кота в мішку».

Умови проживання дуже відрізняються – чим ближче до ярмарку і кращі умови, тим, звісно, дорожче. Здаються як місця під власні палатки з наданням елементарних гігієнічних послуг від 100 грн., так і кімнати у приватному секторі (ціна від 100 до 300 гривень з особи  за ніч). Асортимент продукції і товарів вражає: від магнітиків і кераміки від 5-10 грн. за одиницю до промислового обладнання вартістю декілька мільйонів гривень.

До речі,  з 27 по 30 вересня в Новій Каховці, традиційно до Дня міста, буде проходити ХІХ Всеукраїнська виставка-ярмарок «Таврійський ярмарок». В ній візьмуть участь як традиційні учасники минулих років, так і нові учасники з «Сорочинського ярмарку-2018», які були запрошені оргкомітетом до співпраці і презентації власної продукції, товарів і послуг.