Мешканець Бериславського району побив знайомого до стану коми і кинув на дорозі

У Бериславський відділ поліції надійшло повідомлення, що в одному з сіл біля цвинтаря перехожі виявили непритомного чоловіка. У нього були численні травми голови. Чоловіка госпіталізували в лікарню, стан його здоров’я тяжкий.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Поліцейські встановили особу потерпілого, яким виявився 47-річний місцевий житель. Правоохоронці з’ясували, що востаннє чоловіка бачили в компанії односельців. Оперативники опитали їх і встановили особу підозрюваного у нанесенні потерпілому тілесних ушкоджень. Це 36-річний чоловік, раніше судимий за крадіжки та грабежі. Він пояснив, що разом з друзями вживав алкогольні напої. Коли спиртне скінчилося, потерпілий запропонував разом поїхати та докупити алкоголь.

Але дорогою автомобіль заглох, тому компанія не змогла дістатися магазину. Зловмисника це обурило і він побив за це потерпілого.

Зловмисник з товаришем повернулися додому пішки, залишивши пораненого лежати на землі.


За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.