Кількість травмованих у ДТП під Тягінкою зросла до 6 осіб 

Як повідомлялося, вчора, 3 лютого, поблизу с. Тягінка сталося зіткнення автомобіля «Renault Dokker» та пасажирського мікроавтобуса «Ford Transit». В результаті ДТП водій легковика загинув. Пасажири іншого транспорту були доставлені до медичних закладів. Наразі в лікарнях Херсона перебувають 5 пасажирів та водій мікроавтобуса. За фактом ДТП досудове розслідування проводять працівники слідчого управління поліції Херсонщини.

Як розповів заступник начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Євгеній Шаталов, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 17:20 на 34 км автодороги Херсон –Каховка – Генічеськ поблизу с. Тягінка Бериславського району. З невідомих поки що причин 64-річний водій «Renault Dokker» раптово виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив лобове зіткнення з мікроавтобусом «Ford Transit», який віз із роботи 10 працівників одного з місцевих сільгосппідприємств.

Внаслідок ДТП водій легковика отримав травми, не сумісні з життям, а 49-річний водій мікроавтобусу та 5 його пасажирів, жінки віком від 37 до 55 років, із переламами різного ступеню тяжкості були госпіталізовані до медичних закладів Херсона.

За фактом автопригоди розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смертельного наслідку. Наразі призначене проведення необхідних експертиз. Також із метою проведення об’єктивного та неупередженого розслідування поліція звертається до водіїв, які бачили момент скоєння ДТП, із проханням зателефонувати за номером (095) 34-63-251 (старший слідчий Віталій Фур).