Керівники Каховського району побували в Таврійську

Новопризначена голова Каховської райдержадміністрації Наталя Стаднік та голова Каховської районної ради Валерій Брусенський днями відвідали Таврійськ, повідомляє місцева міськрада.

Це перша така поїздка — протягом травня керівники району планують побувати у всіх територіальних громадах Каховщини, щоб обговорити питання розміщення підрозділів РДА, проблеми, які виникли у громад внаслідок децентралізації, забезпечення надання послуг з охорони здоров’я та інші.

Під час зустрічі з міським головою Таврійська Миколою Різаком шла розмова про перспективи розвитку Таврійської територіальної громади, існуючи проблеми та можливості співпраці.

Для детального знайомства з містом та більш предметної розмови гості відвідали лікарняний комплекс Центру первинної медико-санітарної допомоги, реконструкцію якого міська влада три роки поспіль веде власними силами за кошти міського бюджету.

Це ключовий об’єкт соціальної інфраструктури Таврійської громади, адже ЦПМСД облуговуватиме 17-тисячне населення. Також нагадаємо, що віднедавна в Таврійську чергує бригада швидкої допомоги, що дозволяє медикам максимум за 20 хвилин діставатися до найвіддаленішого населенного пункту громади.

Очільники району також побували на будівництві стадіону в парку залізничників, яке ведеться в рамках державної програми «Велике будівництво».

В розмові з Миколою Різаком голова райдержадміністрації оцінила прагнення місцевої влади та підтримала її плани.