Каховській ЦРЛ шукають директора

Оголошено конкурс на посаду директора Каховської центральної районної лікарні. Відповідне оголошення з’явилось на офіційному сайті Каховської районної ради.

Нагадаємо, Каховська ЦРЛ реорганізована до статусу комунального некомерційного підприємства. Фінальний етап реформи – проведення конкурсу на посаду директора. Так-так, саме директора, а не звичного старій медичній системі головного лікаря. 

Згідно оголошеного конкурсу,  кваліфікаційні вимоги до претендентів такі: вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування», або «Право», або «Соціальні та поведінкові науки», або «Гуманітарні науки», або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я». Стаж роботи на керівних посадах – 5 років.

Нагадаємо, що МОЗ України з 1 січня розділило функції керівника медичного закладу на управлінські і медичні. Тепер у медичних закладах буде два керівника – генеральний директор і медичний директор.