Каховські рятувальники за тиждень загасили три пожежі в приватних домоволодіннях

Каховські рятувальники за останній тиждень загасили три пожежі в приватних домоволодіннях, повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

9 лютого на пульт зв’язку 13-ї ДПРЧ у Каховці надійшло повідомлення про загорання житлового будинку у с. Волинське по вул. Гагаріна Таврічанської ОТГ. На місце події рятувальники встановили, що вогнем охоплений дах веранди та речі в будинку. Ліквідувати пожежу на площі 40 кв. м.

11 лютого каховські рятувальники отримали повідомлення про загорання житлового будинку у с. Костогризове по вул. Гагаріна. На місце події виїхав черговий розрахунок пожежно-рятувального підрозділу та команда місцевої пожежної охорони с. Семенівка. Спільними зусиллями пожежу вдалось ліквідувати на площі 60 кв. м. З місця події до Каховської ЦРЛ було госпіталізовано постраждалу 80-річну жінку з опіками тіла (близько 15%).

 12 лютого на номер Служби 101 смт Чаплинка надійшло повідомлення про виникнення пожежі у приватному домоволодінні в с. Строганівка на вул. Таврійській. За викликом виїхав черговий розрахунок підрозділу, який встановив, що горять речі в гаражі. Ліквідували пожежу на площі 12 кв. м.

Причини пожеж встановлюються.