Каховські поліцейські затримали чоловіка, який 5 років переховувався від правосуддя

Працівники відділення поліції №1 (міста Каховка) розшукали та затримали 21-річного чоловіка, який перебував у розшуку з 2016 року. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Встановлено, що у 2015 році, будучи неповнолітнім, хлопець сильно побив свого друга, пошкодивши потерпілому життєво важливі органи. Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Наступного року суд призначив хлопцю покарання у вигляді 2-х років позбавлення волі. Після чого неповнолітній почав переховуватися від правосуддя. Його оголосили в розшук.

Оперативники провели ряд розшукових заходів зі встановлення місця переховування зловмисника. Кілька разів поліцейським вдавалося  встановити місцезнаходження молодика, як він одразу тікав з регіону. Нещодавно каховським поліцейським надійшла інформація, що розшукуваний планує приїхати у Каховку, де мешкають його батьки. В результаті проведення  заходів зловмисника затримали, нині він заарештований та знаходиться у слідчому ізоляторі.