Каховська гімназія запалює танцювальних зірочок

Вкотре каховська гімназія виявляє ініціативу. Цього разу для вихованців шкільного танцювального колективу «Барвограй» був організований майстер-клас із танців у стилі хіп-хоп. Перше заняття пройшло в гімназійному класі хореографії, друге – на базі спортивної зали «Геліос». 

Цікавий досвід гімназисти отримали від каховчанки, нині – професійної київської танцівниці Анастасії Онищенко. 

Молода дівчина вже досягла неабияких висот. У її творчому доробку робота з відомими українськими зірками, зокрема Настею Каменських, гуртами «Dilemma» та «Mozgi».

Керівник «Барвограю» Катерина Поповська розповідає, що такий захід організовують вперше. Проте, адміністрація та батьки шкільного закладу постійно шукають контакти й можливості взаємодії з професіоналами своєї справи. 

Так, наприклад, цього року колектив побував на танцювальному фестивалі в Новій Каховці й посів призові місця. Із гарним результатом «Барвограй» повернувся з відкритого фестивалю дитячої творчості «Скадовськ збирає друзів», Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Art Таврія Фест». На останньому навіть вибороли диплом першого ступеня за танець «Хуліганки».

Та навіть більше, працювали й улітку. Наприкінці серпня гімназисти займалися у танцювальному таборі «Life in dance camp». Діти навчалися різним танцювальним стилям у зірок відомого телешоу «Танцюють всі». 

А в планах  ще багато цікавих і перспективних конкурсів, фестивалів, майстер-класів.