Іван Вінник відвідав з робочою поїздкою Високопільський район

Депутат Верховної Ради Іван Вінник завітав з робочою поїздкою до Високопільського району минулого четверга, 10 травня. Про це повідомляє Високопільська районна державна адміністрація.

Зважаючи на незадовільний стан автомобільної дороги Т-22-07, нардеп зосередив увагу на підготовці та проведенні заходів з фінансування її ремонтних робіт (виготовлення проектно-кошторисної документації, проведення тендерних процедур тощо).


Іван Вінник відвідав об’єкти соціальної інфраструктури, в яких за його сприяння вже проведено капітальний ремонт: Зарічненський та Нововознесенський фельдшерсько-акушерські пункти, Архангельську і Потьомкинську лікарські амбулаторії, Високопільську центральну районну лікарню. Він зустрівся з працівниками цих закладів, ознайомився з проблемними питаннями, окреслив шляхи їх вирішення та взяв в роботу. 

Народний обранець провів у районній раді зустріч з сільськими, селищними головами, депутатами райради, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, служб району, керівниками підприємств, організацій та розповів про свою діяльність, плани, поспілкувався з присутніми. Їх найбільше турбували питання транспортного сполучення, ремонту доріг державного та місцевого значення, енергозберігаючих технологій, «зеленого тарифу», продажу землі, цінової політики на природний газ для населення тощо.

Керівництво району подякувало за те, що депутат переймається проблемами Високопілля та сподівається на тісну співпрацю.