Іван Вінник: «Наступні проекти в Нововоронцовці – створення системи опалення в школі №2 та реконструкція пологового будинку»

Іван Вінник, кандидат у народні депутати по 184-му округу, поділився у Фейсбуці подробицями робочої поїздки до Нововоронцовки.

«Повернулися з Нововоронцовки – чудового селища на правому березі Каховського водосховища, напевно буде правильно говорити «моря», адже іншого берега часто просто не видно.

Теплий прийом та подяка місцевих мешканців та їх дітей за реалізацію нашої програми по встановленню дитячих майданчиків в Новоронцовці – у центральному парку та на вулиці Героїв України («на Мазурівці»), як її називають місцеві.

Новоронцовка була об’єктом нашої особливої уваги за останні 4 роки. Загальний бюджет наших проектів склав більше 15 млн. грн. Це й капітально відремонтовано школу ЗОШ#1, садочок «Колосок» та «Сонечко», фінансування ремонту теплових мереж та гінекологічного відділення центральноі районної лікарня, реконструкція місцевих очисних споруд питної води, тощо.

Наступними великими проектами нашої команди в Нововоронцовці будуть – створення системи опалення в школі ЗОШ#2 та реконструкція пологового будинку центральної районної лікарні.

Рухаємося вперед!»