Громади Каховського району отримають додаткове фінасування

Згідно розпорядження Кабінету Міністрів від 19 травня громади Херсонської області отримають кошти державної субвенції на соціально-економічний розвиток.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив народний депутат Володимир Іванов.

«Усі пропозиції, подані нами до Міністерства фінансів України як основного розпорядника коштів, враховані! По кожному з них готові проектно-кошторисні документації і вже скоро громади зможуть фактично розпоряджатись коштами», — написав він.

Зокрема, у Верхньорогачицькій громаді буде відремонтовано покрівлю на двох корпусах опорної школи, де з дня будівництва (1953 рік) капітальний ремонт не проводився жодного разу. У школі навчається 408 дітей, в подальшому розглядається можливість переведення сюди дітей з сусідніх старостинських округів, тому в майбутньому очікуємо більшення кількості дітей до 500. Обсяг виділеної субвенції – 3 млн грн.

У Зеленопідській громаді буде капітально відремонтовано покрівлю Дмитрівської гімназії, вперше з 1968 року.

Зараз у філії Зеленопідського опорного закладу загальної середньої освіти «Дмитрівська гімназія» навчається 72 учня, очікується поповнення до 168. Обсяг виділеної субвенції – 1 млн 100 тис грн.

«Продовжуємо працювати над проектно-кошторисними документаціями з інших громад області і, сподіваємось, вже найближчим часом будемо знову раді ділитись позитивними новинами!

Працюємо!», — підусумував Володимир Іванов.