Громади Каховського і Бериславського районів отримали нові автомобілі для лікарів

Шість громад Каховського і Бериславського районів отримали нові санітарні автомобіля для лікарів. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив народний депутат Сергій Козир.

«Горностаївська, Борозенська, Новокаховська, Милівська, Великолепетиська та Тягинська громади отримали санітарні автомобілі для лікарів!

Саме медичній сфері на рівні Президента та Уряду сьогодні приділяється багато уваги, і в моїй роботі розвиток цієї галузі займає пріоритетне місце. Як і обіцяв, перші кошти з субвенції на соцеконом розвиток були направлені на придбання транспортних засобів для лікарів, адже їм потрібно оперативно виїжджати на виклики, особливо – в період боротьби з коронавірусом.

Я впевнений, лікарям буде комфортно користуватися новими автівками, а пацієнти зможуть отримувати справді якісні послуги!Ще раз вітаю жителів громад з отриманням нових автомобілей та бажаю міцного здоров’я! Нехай вони служать довго та допомагають у нелегкій праці лікарів!», — підсумував депутат.

Нагадаємо, що автомобілі придбані за рахунок субвенції на соціально-економічний розвиток, яка була виділена громадам Херсонщини за сприяння Сергія Козиря.