Гімнастки Нової Каховки вдруге привозять медалі з Мелітополя

11 лютого відбулася відкрита першість Мелітопольскої ДЮСШ №3 з художньої гімнастики, в якій взяли участь близько 200 спортсменок із Дніпра, Запоріжжя, Енергодара, Лозової, Маріуполя, Мелітополя і Нової Каховки.

Новокаховські гімнастки вибороли чотири срібних і три бронзових медалі. Вони  єдині показали груповий виступ під пісню «Не твоя війна» групи «Океан Ельзи». Хочеться відмітити дебютантку, наполегливу та перспективну Софію Постову, яка зайняла 2-е місце.

Спортсменок традиційно привітав начальник управління молоді та спорту Мелітополя Андрій Жорняк, який завжди підтримує такий красивий і водночас важкий вид спорту, як художня гімнастика.

Хочеться подякувати організаторам Заволокіной Анні та Ткаченко Олені за креативність і високий рівень підготовки до змагань із назвою «Love is…», які були присвяченні майбутньому Дню Валентина, а медалі, дипломи, подарунки та оформлення залу було в єдиному стилі.

Батьки гімнасток ШХГ “Зірочка” дякують тренерам Таїсії Горб та Єлизаветі Саламатіной, які так швидко підготували гімнасток до змагань за програмою майстра спорту та ІІ і ІІІ спортивного розряду.

P. S. Школа художньої гімнастики «Зірочка» в лютому відкрила філію в м. Каховка, яка буде готувати нових спортсменок до участі в міських, обласних та всеукраїнських турнірах.


Олена Красовська, керівник школи художньої гімнастики “Зірочка”