Двоє чоловіків загинули в ДТП на території Новокаховської громади

Дорожньо-транспортна пригода сталася позаминулої ночі на автодорозі Р-47 «Херсон-Нова Каховка-Генічеськ» поблизу смт Козацьке Каховського району. В результаті зіткнення трьох автомобілів двоє чоловіків загинули. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

41-річний водій автомобіля марки «Mercedes-Benz», рухаючись з м. Нова Каховка, перед поворотом на смт Козацьке, обганяючи автомобіль «ВАЗ-2107», не дотримався безпечного інтервалу, в наслідок чого зачепив указаний автомобіль. В результаті не впорався з керування та виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з вантажним автомобілем «МАН», котрий рухався в зустрічному напрямі по своїй смузі руху. В результаті ДТП водій та пасажир автомобіля «Mercedes-Benz» загинули на місці події, повідомив начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський.

Подія кваліфікується за ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.