У четвер, 24 вересня, компанія «Чумак», на чолі із головою правління та її співвласником Дхруба Чаран Панда, зустрічали в гості надзвичайну і повноважну пані посла Канади в Україні Ларису Ґаладзу.
Знайомство видалось напрочуд теплим та гостинним, адже розпочали з автентичних українських традицій із запашним короваєм, яким пригощали поважних гостей.

Далі перейшли до ознайомлення із лінійками продукції, що виробляє «Чумак».
Після цього відбулась безпосередньо презентація компанії, гостям розповіли про славну історію «Чумака», його сьогодення і поділилися планами на майбутнє. Жвава дискусія пройшла з приводу питання експорту продукції та збільшення обсягів реалізації саме в Канаді. Адже, продукція «Чумака» вже представлена декількома видами в цій країні та має всі необхідні міжнародні сертифікати.

«Ми не робимо кетчуп, ми його вирощуємо», – говорять в«Чумаку». І це захоплює! Адже, гасло компанії «З лану до столу» – це не просто рекламний хід, це принцип роботи, якого дотримуються в компанії «Чумак», працюючи тільки з сировиною вирощеною на Каховщині. Жодних привезених томатів чи огірків тут і досі не використовують, тільки локальний продукт.

Найбільше гостей вразила екскурсія виробництвом: від лабораторії до складу зберігання готової продукції. Пані Ґаладза пообіцяла, що цієї поїздки обов’язково перегляне свої смакові вподобання і вперше скуштує такий популярний майонез виробництва ПрАТ «Чумак».

Варто зауважити, що «Чумак» – чи не один із великого числа українських виробників, хто в період пандемії зміг не тільки вистояти корона-кризу, але й розпочати роботи із розширення власного виробництва майже вдвічі.