Чаплинські волонтери отримали відзнаки Міністерства оборони України

Чаплинські волонтери отримали відзнаки Міністерства оборони — медалі «За сприяння Збройним Силам України».

Перед початком 6-ї сесії Каховської районної ради, яка відбулася сьогодні, 23 березня, голова райради Валерій Брусенський урочисто вручив чаплинським волонтерам відзнаки Міністерства оборони України — медалі «За сприяння Збройним Силам України».

Нагороди отримали Людмила Вечірко, Віктор Душин, Петро Лелеко та Олеся Чавурська. На жаль, не зміг приїхати до Нової Каховки Олександр Бурейко, а Марині Книш керівник районної ради вручив медаль напередодні в Чаплинці.

Як сказано в наказі міністра оборони, чаплинців нагородили «за значний особистий внесок, організацію та надання всебічної допомоги особовому складу частин та підрозділів Збройних Сил України, активну громадську позицію, зразкове виконання службових обовязків та з нагоди Міжнародного дня волонтера».

Звертаючись до депутатського корпусу, Петро Лелеко зазначив, що всі нагороджені — достойні люди та все ж особливо відзначив Марину Книш, яка займається волонтерством, не зважаючи навіть на стан здоров’я.

А депутат Людмила Жарук подякувала чаплинським волонтерам за підтримку, яку вони надають матерям загиблих воїнів АТО/ОСС.