Бериславські поліцейські провели відпрацювання ринку у Веселому

За ініціативою керівництва Бериславського відділу поліції працівники підрозділу провели профілактичне відпрацювання відомого серед далекобійників придорожнього ринку «Старт» у Веселому. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські розділилися на дві групи. Дільничні офіцери поліції зайшли в ринок з головного входу, а працівники сектору реагування – з другорядного. Ефект несподіванки спрацював і поліцейські загалом виявили та вилучили понад 60 літрів саморобних коньяку, горілки та вина.

Наразі збираються необхідні матеріали для притягнення правопорушників до відповідальності.

Поліція Херсонщини інформує, що відповідно з вимогами ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення за роздрібну або оптову торгівлю алкогольними напоями чи тютюновими виробами без марок акцизного податку чи з підробленими марками цього податку, а так само за торгівлю пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями або тютюновими виробами з рук передбачена відповідальність у вигляді штрафу в сумі від 3400 до 10200 гривень з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.