Бериславські діти відвідали «Зелені хутори Таврії»

Напередодні Дня захисту дітей Бериславський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей із малозабезпечених родин поїздку до історико-розважального комплексу «Зелені хутори Таврії».

Під час цікавої та пізнавальної подорожі 60 дітей занурилися у чарівний світ стародавнього українського села, «скуштували» життя своїх пращурів та випробовували себе у ремеслах минулого сторіччя. До смаку хлопчикам і  дівчаткам стало лозоплетіння та гончарна справа, дехто  власноруч викував монети, а дехто вміло змайстрував ляльку-мотанку. Маленькі відвідувачі залюбки розмальовували медові пряники, а старші – безстрашно підкорювали канатні дороги за складними туристичними маршрутами. А наприкінці диво-мандрівки усі гуртом покаталися на конях та на печі з казковим героєм Ємелею.

Не було сумних та втомлених у автобусах, які везли мандрівників додому, лише веселі та щасливі.  Сповнені нових незабутніх вражень, діти голосно щебетали,  ділилися враженнями та дякували організаторам заходу.