Нова Каховка
C

» » Фермери з Херсонщини вигадали оригінальний спосіб продажу продукції

Фермери з Херсонщини вигадали оригінальний спосіб продажу продукції

Фермери з Херсонщини вигадали оригінальний спосіб продажу продукції

5 фермерів з Херсонщини об'єдналися під час карантину, щоб продавати свіжу продукцію. Продають спаржу, зелень, редис, картоплю, томати, полуницю і сири.

 

"Спершу виникла ідея допомогти фермеру, який займався вирощуванням спаржі та зелені. Йому треба було здавати кудись продукцію, яку виростив. Але людей малий асортимент не зацікавив. І ми запропонували додати іншу продукцію, яку вирощують на Херсонщині. Так отримали 4-5 фермерів, які об'єднались", - розповідає Олена Синюк із організації "Земля Таврії".

 

Організація займається навчанням фермерів і ініціювала складати кооперації для збуту продукції.

 

"Коли ми додали виробника картоплі, редису й томатів, то сайт став цікавіший відвідувачам і замовлень стало більше. Тоді засновник вже не був так песимістично налаштований і повірив, що з такого об'єднання щось може вийти", - продовжує Синюк.

 

Засновники розраховували, що основними клієнтами стануть жителі Херсону та області. Коли почали отримувати замовлення з інших регіонів, то були дуже здивовані, але спробували сформувати посилки і відправити поштою.

 

"Люди, які отримали посилки, були задоволені якістю, виставляли ці посилки в соцмережі і писали, що так підтримують наших фермерів. І після цього ми почали отримувати шквал замовлень. Першого травня було 200 замовлень. Ми зрозуміли, що просто не справимось з такою кількістю. Тому тимчасово припинили приймати замовлення. Взяли паузу, щоб адаптувати сайт, зробити автоматичне підтвердження завдяки прополатам", - каже Олена.

 

Пізніше люди підключилися і почали запитувати про збут домашньої продукції.

 

"Найбільше замовлень відправляємо в Київ. Спершу подумали, що це люди так активно почали підтримувати фермерів, але замовлення йшли і йшли і ми зрозуміли, що ми більше ніж 50 не можемо відправити. Поштою не відправляємо сири і полуницю. Хоч і пакуємо її правильно, але вона псується при пересиланні", - додає Олена.

 

джерело


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.

комментарів

Інформаційне повідомлення

Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 5 днів з моменту публікації.