Верховна Рада прирівняла електронні паспорти до паперових. Де і як їх використовувати

Верховна Рада підтримала законопроєкт про “паспорт у смартфоні”, за яким електронні паспорти матимуть таку ж юридичну силу, що й паперові. Законопроєкт підтримали 302 депутати, але
Read More »

Картини пазлами: у Новокаховській галереї придумали, як привернути увагу відвідувачів

Малювання пазлами робіт Гавдзинського, – відтепер у Новокаховській картинній галереї відвідувачі можуть долучитися до цієї гри. У такий спосіб вирішили привернути їхню увагу. джерело
Read More »

Новокаховські депутати виділили кошти на реставрацію Літнього театру і відновлення ліфта в гуртожитку

На останній сесії Новокаховської міської ради депутати підтримали виділення коштів на реконструкцію Літнього театру і капремонт ліфта в гуртожитку на пр. Перемоги, 3-А.
Read More »

Учениця Веселівської дитячої музичної школи стала лауреатом міжнародного фестивалю-конкурсу

Учениця Веселівської музичної школи Даніелла Федорова (викладач Леся Кравчук) взяла участь у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Славянски венец», який проходив у старовинному приморському місті Варна, що знаходиться в Республіці Болгарія.
Read More »

В Тавричанській тергромаді завершується реалізація проєкту із забезпечення населення якісною питною водою

В с. Мар’янівка Тавричанської тергромади минулого тижня встановили кіоск з системою очищення води. Це фінальна частина проєкту «Встановлення МАФів з очисними системами в Тавричанській ОТГ», який впроваджується в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).
Read More »